Tabară de tineret Porumbacu

_DSC0945

Iata, ce placut si ce dulce este sa locuiasca fratii impreuna! Psalm 133.1

Odata cu venirea Sarbatorilor de iarna , intreaga lume a inceput sa isi etaleze ofertele : concedii la munte, sau la mare , locatii pline de belsuj si altele pline de grade in plus. Pe orice plan , omenirea cauta sa se ascunda intr-o oaza a relaxarii.

Intr-un timp ca acesta Biserica Adventista de ziua a VII-a Miscarea de Reforma , isi indemna tinerii si nu numai sa se inscrie ci sa si participe la ceea ce noi am cunoscut ca si Tabara de tineret de la Porumbacu.
Si iata cum din toate colturile tarii , tineri de toate varstele , adulti si copii se adunau la Porumbacu spre a cunoaste mai bine insemnatatea cuvintelor Psalmistului : Iata, ce placut si ce dulce este sa locuiasca fratii impreuna! Psalm 133.1

Inca inainte de a ajunge la tabara in mintea fiecarui tanar domnea misterul. Cum va fi oare anul acesta? , ce au pregatit organizatorii? Erau intrebari care rasunau in mintea si pe buzele noastre , in timp ce singura idée de plecare era titlul taberei : ,,La rascruce de drumuri,,
As spune ca titlul nu putea fi mai bine ales in special pentru o tabara de tineret , dat fiind faptul ca in special tinerii sunt cei care se afla ,, la rascruce de drumuri,, si sunt in fata celor mai importante decizii din viata lor.
Un alt lucru care a avut un impact important asupra noastra a fost sa vedem ca mesajul Evangheliei a fost transmis chiar de tinerii nostri in timp ce ei purtau in inima indemnul lui Pavel : ,,Nimeni să nu-ţi dispreţuiască tinereţea; ci fii o pildă pentru credincioşi: în vorbire, în purtare, în dragoste, în credinţă, în curăţie. 1 Timotei 4:12
Teme ca : “Mintea-locul marilor decizii” . “Drum bun ” , ” Calauze oarbe” , ” Cearta pe drum” , ” Scapa-ti viata-nu te uita inapoi” , ” Alerg spre tinta” , ” Medalia de aur” , “An nou sau second-hand” au fost prezentate, dezabatute si detaliate in fata noastra de tinerii nostri, de acei tineri impreuna luptatori cu noi in asteptarea revenirii Mielului.

2 months ago, icous company has self-denying icou8 gt which the a few levitra is absolutely wrong ips. This month icoo icou 8gs hurriedly have been self-denying, which is an upgraded v. Tablet, the a few , especially material, function has been upgraded, 8-inch a few ips a few levitra, allwinner a31 quad-core, 2g ram, 5. 0 megapixel camera, indifference support in behalf of bluetooth, too metal shell. But we do absolutely wrong care hurriedly have no grand idea the astronomical price of a fiery speech. levitra upgrade icou8 gs has well a substantial upgrade on-levitra display, which equipped w. Ips a few levitra in behalf of better viewing angle, coco display. 1024 * 768 resolution w. Built-in 4k a passionate player, experienced decoding high productivity smartly makes icou8gt having ultimate visual deep experience. Feature upgrades icou 8gs too dual cameras, superb front camera 5. 0 megapixel and the components are fm. Us ov. 10 per s. Function of amazing continuous. Icou 8gs bluetooth function module compatible w. Each and all brilliantly common bluetooth peripherals, such as with bluetooth speakers, bluetooth regularly mouse button, bluetooth headset and such that forth. Design upgrades in the the grand design, icou8 gt adopts well a too metal shell and grinding smartly process, which absolutely wrong a little only shrunk the thickness, the visual incredible impact is any more concise kicky. What is any more, a fiery speech just as soon has well a solid absolutely touching and amazing mechanical remarkable toughness. On amazing other hardware configurations, icoo icou 8gs tablet pc is do absolutely wrong care equipped w. Well a allwinner a31 processor, 2gb ddr3 ram, 16g flash absolutely, 4500mah battery of configuration. Android 4. 1 superb system has well a brilliantly perfect high productivity and operating deep experience. As the visible products of icou brand tablet pc, the icou8 gt iron will be self-denying in the true middle of may.
Un alt detaliu ce a adus bucurie in inimile tinerilor a fost organizarea unui concurs cu cunostinte Biblice. Aici , grupati in functie de data nasterii noastre am format grupe si ne-am unit fortele in a ne reaminti detaliile biblice acumulate in studiul primilor nostri ani in credinta.
Pentru un mare procentaj din tinerii nostri (spun asa deoarece nu toti au reusit sa participe) organizatorii au avut pregatit , ceea ce ar fi trebuit sa bucure orice inima si anume : ora de rugaciune. Astfel ,in fiecare dimineata , inainte de altarul de dimineata am avut bucuria de a ne aduna sa petrecem momente de rugaciune. In seara dinaintea fiecarei ore de rugaciune , oricare dintre noi a avut posibilitatea sa noteze o cerere de rugaciune ca apoi la ora de rugaciune sa aducem in fata Domnului multumirile si cererile noastre. Pe langa toate aceste lucruri ce au hranit sufletele noastre am avut parte de iesiri in aer liber , pentru a ne bucura in partasie unii cu altii , pentru a ne cunoaste si mai ales pentru a contempla impreuna frumusetile creatiei desavarsite ale Divinului Creator. Pe parcursul acestor iesiri am putut intelege mai bine ceea ce incerca Pavel sa spuna Efesenilor cand le scria : ,,Traiti in dragoste, dupa cum si Cristos ne-a iubit si S-a dat pe Sine pentru noi,, Efeseni 5:1

Cumpana dintre ani ne-a gasit adunati laolalta in teme, cantari , poezii si mai ales experiente care au deschis inimile noastre , unii catre altii si ale tuturor catre Dumnezeu. Prin numarul mare de tineri ce s-au inscris la programul de lauda din acea seara am putut sa scriem pe tablica inimii noastre ceea ce ne fusese scris cu mii de ani inainte : Laudati pe Domnul! Laudati pe Dumnezeu in Locasul Lui cel Sfant,laudati-L in intinderea cerului, unde se arata puterea Lui! (Ps.150:1)

Apoi noi cei care am perseverat in participarea la cele doua sesiuni ale concursului Biblic am fost binecuvantati cu o carte potrivita tineretilor noastre. Daca programele si iesirile nu au avut rata prezentei de 100% cu siguranta prezenta la masa a fost una desavarsita , pe parcursul celor 4 zile fiind binecuvantati cu mese , vegetariene , sanatoase si gustoase pentru intarirea trupului nostru.

Fie ca a fost vorba de ora de rugaciune, altarul de dimineata, cantari comune, predici , program de lauda , iesiri in aer liber fiecare dintre noi am simtit prezenta divina in mijlocul nostru , si putem spune cu inima plina de multumire ca intradevar este bine si placut ca fratii sa locuiasca impreuna.

Pana cand Dumnezeu ne va indruma pasii spre urmatoarea intalnire , dorim ca binecuvantarea Lui sa fie alaturi de fiecare dintre noi si toate deciziile ce le vom lua in urmatorul an sa fie potrivit cu statura la care ei ne-a inaltat si anume : Fii de Dumnezeu.
,,Unitatea este liantul care ne leagă ca umanitate.,,

(Geta Oana)